Lekdetectie specialist in Meppel

Is uw hele kelder volgelopen met water? Of heeft u te maken met vochtplekken op uw plafond? Lekkage is vervelend en zorgt vaak voor veel overlast. De specialisten van LM Bedrijven begrijpen dit als geen ander en staan daarom voor u klaar in Meppel en omgeving. Wij hebben de beschikking over professionele apparatuur en kunnen de oorzaak van het lek vakkundig voor u opsporen.

Geen hak- en breekwerk

Als u te maken heeft met lekkage is het belangrijk dat u snel een specialist inschakelt. De meeste mensen zullen denken aan een loodgieter, maar in de meeste gevallen zorgt een loodgieter voor veel meer schade dan nodig. De lekdetectie specialisten van ons bedrijf kunnen de oorzaak van het lek zonder extra hak- en breekwerk voor u opsporen. Met behulp van een speciale camera of rook zien wij precies waar het lek zit.

Vaak geheel kosteloos

Bent u bang dat u te maken krijgt met hoge kosten als u een lekdetectie specialist inschakelt ? Het laatste wat wij willen is dat u zich druk maakt om de kosten. Lekdetectie apparatuur is duur, maar het zorgt er wel voor dat de muren of plafonds van uw woning niet opgebroken hoeven te worden. Verzekeringsmaatschappijen zijn daarom vaak voorstanders van lekdetectie en zullen de kosten van de inspectie vergoeden vanuit uw opstalverzekering.

Met spoed een lekdetectie specialist nodig, omdat u tot uw enkels in het water staat? Bel 085 - 106 12 15 en wij staan snel bij u op de stoep. Wilt u meer weten over onze detectiemethoden? Of direct een afspraak maken met uw lekdetectie specialist in Meppel? Vul dan het formulier hieronder in. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Afspraak maken