Lekkage opsporen in Zwolle?

Het opsporen van een lekkage lijkt misschien eenvoudig: op de plaats waar u vochtplekken ziet breekt u de muur of het plafond open en herstelt u het lek. Helaas is de praktijk vaak minder simpel. Het probleem bevindt zich namelijk maar zelden op de plaats waar het water uiteindelijk naar buiten sijpelt. Om te voorkomen dat u hierdoor uw halve woning moet slopen, is het waarschijnlijk verstandiger om te kiezen voor het inschakelen van een lekdetectie specialist.

In de regio Zwolle heeft LM Bedrijven jarenlange ervaring met het opsporen van lekkages op professionele wijze. Wij sporen een lek snel en vakkundig op en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Dankzij minimaal hak- en breekwerk bent u snel en zonder schade van het probleem verlost.

Hoe gaan wij te werk?

Als er sprake is van lekkage, maar de aard en/of oorsprong van het lek onbekend is, biedt lekdetectie uitkomst. In Zwolle zetten wij geavanceerde apparatuur in voor het opsporen van lekkage, zoals thermografie (infrarood), endoscopie (camera inspectie), ultrasone detectie (geluidsgolven) en detectie met behulp van een speciaal gas. Schakel daarom in Zwolle onze hulp in bij het opsporen van lekkage!