Lekkage in de badkamer?

U weet dat u last heeft van badkamerlekkage als na uw bad of douche de hele vloer onder water staat, wanneer er sprake is van een druppende kraan of wanneer er water uit de gootsteenafvoer loopt. Lekkage in de badkamer zich echter ook beter verstoppen, bijvoorbeeld in het leidingwerk dat in de muur of vloer verwerkt zit. U merkt dan na verloop van tijd vochtplekken op in de kamers naast of onder de badkamer. De lekkage is dan echter al enige tijd aan de gang!

Het is zaak dat u zo snel mogelijk een specialist inschakelt, om de schade aan uw woning zo veel mogelijk te beperken. In Zwolle, maar ook ver daarbuiten, kunt u gelukkig rekenen op LM Bedrijven. Wij beschikken over de juiste apparatuur om badkamerlekkage op te sporen. U kunt onze hulp dag en nacht inschakelen.

Detectie van badkamerlekkage in Zwolle

Dankzij onze professionele detectiemethoden is het niet meer nodig om veel sloopwerkzaamheden te verrichten bij de zoektocht naar uw lekkage. Door middel van onder andere infrarood apparatuur en detectiecamera’s brengen we snel de precieze locatie en de ernst van de lekkage in kaart. Zo kunnen we precies op de juiste plaats actie ondernemen en is het lek snel opgespoord!