Plafondlekkage in Zwolle?

Het is niet eenvoudig om de oorzaak van plafondlekkage te achterhalen. Water kiest altijd de weg van de minste weerstand en zal daarom op een bepaalde zwakke plek in uw plafond voor vochtplekken zorgen. Deze plek is echter zelden de plaats waar het daadwerkelijke lek zich bevindt! Om zonder speciale apparatuur uit te zoeken waar de lekkage zit en waardoor deze veroorzaakt wordt, is veel hak- en breekwerk nodig. In het ergste geval zult u uw hele plafond moeten slopen om het probleem te achterhalen!

Het zou natuurlijk veel prettiger zijn als deze sloopwerkzaamheden voorkomen konden worden, en gelukkig is dit het geval! Als u bij plafondlekkage een professionele lekdetectie expert inschakelt, wordt de lekkage opgespoord zonder onnodig hakken en breken. In Zwolle en omgeving is LM Bedrijven u graag van dienst! Wij hebben jarenlange ervaring met het opsporen van alle soorten lekkages en bieden u een 100% oplossingsgarantie.

Professionele aanpak

Met de modernste technieken en nieuwste apparatuur kunnen zij een rapportage maken van de situatie. Hierin staat exact beschreven waar het lek zich bevindt en wat de oorzaak is. Maak daarom meteen een afspraak met onze vakmannen bij plafondlekkage in Zwolle!