Uw lekdetectiebedrijf in Zwolle

Is uw waterrekening ineens onverwacht hoog? Ontstaan er schimmels aan de binnenzijde van uw kozijnen? Verschijnen er vochtplekken op uw muren, vloeren of plafonds? Dan is de kans groot dat er sprake is van lekkage. Probeer niet zelf dit probleem te verhelpen, dit zal leiden tot onnodig veel sloopwerkzaamheden in uw zoektocht naar de locatie van het lek.

Kies voor het inschakelen van een professioneel lekdetectiebedrijf! In Zwolle en omgeving is LM Bedrijven u graag van dienst. Wij werken als lekdetectiebedrijf met geavanceerde detectiemethoden, waardoor we iedere lekkage snel en professioneel opsporen. Wacht niet te lang met het inschakelen van onze hulp, dan beperkt u de schade aan uw woning.

Niet duur!

Verzekeraars vinden het prettig dat het dankzij lekdetectiebedrijven niet meer nodig is om veel sloopwerkzaamheden uit te voeren bij het verhelpen van lekkages. Daarom worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed vanuit uw opstalverzekering. Ons lekdetectiebedrijf informeert u graag over de mogelijkheden!

Altijd een passende oplossing

Dankzij onze verschillende detectiemethoden lukt het ons gegarandeerd om de precieze locatie van het lek op te sporen.