Lekdetectie in Kampen

Heeft u te maken met vochtplekken op uw muren en plafonds? Of blijft er water in uw kelder staan? Dan is het kwaad vaak al geschiet en heeft u te maken met lekkage. Lekkage merkt u vaak pas op als er een zichtbaar lek ontstaat, maar meestal is het dan al langere tijd aan de gang.

Kom als u te maken heeft met lekkage zo snel mogelijk in actie! Denk er wel goed over na wat voor specialist u inschakelt. In eerste instantie zult u denken aan een loodgieter, maar in de meeste gevallen beschikt een loodgieter niet over de juiste apparatuur. Een lekdetectie specialist kan u veel beter van dienst zijn en spoort de oorzaak snel voor u op zonder extra hak- en breekwerk.

Ervaren specialisten

Woont u in Kampen of in de omgeving van Kampen en zoekt u een betrouwbare lekdetectie specialist? De lekdetectie specialisten van LM Bedrijven hebben jarenlange ervaring met het opsporen van lekkages. Wij werken met geavanceerde apparatuur en zorgen ervoor dat sloopwerk niet nodig is. Achteraf ontvangt u van ons een inspectierapport met daarin een duidelijk overzicht van de oorzaak en de werkzaamheden die verricht zijn.

Vergoeding van de kosten

Lekdetectie is prijzig, dus wij begrijpen als geen ander dat u bang bent voor hoge kosten. Maar wij verzekeren u dat u zich daar niet druk over hoeft te maken. Verzekeringsmaatschappijen zijn voorstanders van het inzetten van lekdetectie, omdat het hak- en breekwerk minimaal is. De kosten zullen daarom vrijwel altijd vergoed worden vanuit uw opstalverzekering.

Met spoed een lekdetectie specialist nodig in Kampen? Of wilt u meer weten over onze diensten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 - 106 12 15, of vul het formulier hieronder in.

Afspraak maken